O le a le igoa o le mama aau?

2023-11-10

E iloa e tagata e fiafia i aau le taua o mama opeopea i totonu o le vai. A'o i totonu o le vaita'ele po'o le sami, o nei masini fa'afefete e mafai ona fesoasoani ia te oe e tumau ai i luga ma e o'o lava i le faia o le aau o se mea e sili atu le fiafia. Ae o le a tonu le igoa o ia mama? E aliali mai, e le na o le tasi le tali.


I totonu o le Iunaite Setete, o nei mama e masani ona taʻua o "mama aau" po o "mama vai." Ae ui i lea, i isi vaega o le lalolagi, latou te o i igoa eseese. I Peretania, mo se faʻataʻitaʻiga, e taʻua i latou o "mama aau" poʻo "mama opeopea," ae i Ausetalia, e lauiloa o " faagaau aau." I Siamani, atonu e te faalogoina o loo ta'ua o le "badeschwimmreifen," lea e faaliliuina i le "taele mama aau."


E ui i le eseese o igoa, o nei mama e tutusa uma le faamoemoega. Ua mamanuina e tuʻuina atu ai le faʻamalosi ma le lagolago mo i latou e ono le maua le toʻa i le loloto o le vai pe o loʻo aʻoaʻo pea e aau. O mama aau e masani lava ona faia i mea umi, e le susu, e pei o vinyl, pa'u, po'o palasitika. O lo'o maua fo'i i lapopo'a eseese ma lanu, e mafai ai ona maua e tamaiti ma tagata matutua.


E ui o mama aau e masani ona fesootaʻi ma le fiafia i le la, o le saogalemu e sili ona taua. E taua tele le va'ava'ai o tamaiti a'o latou ta'alo i totonu po'o tafatafa o vai, ma ia mautinoa o lo'o latou fa'aogaina mea fa'aoga talafeagai. A fa'aogaina se mama aau, e taua tele le mulimulita'i i fa'atonuga a le kamupani gaosi ma 'aua lava ne'i fa'aaogaina i le vai e loloto atu nai lo le mea na fa'atulaga ai.


E mafai fo'i ona fa'aoga mama aau mo faamalositino ma togafitiga i vai. O taʻaloga vai ua faʻateleina le lauiloa ona latou ofoina atu se auala maualalo e faʻaleleia ai le soifua maloloina o le cardiovascular ma faʻaleleia le leo ma le fetuutuunai. E mafai ona fa'aoga mama aau e fa'aopoopo ai se lu'itau fa'aopoopo i au masaniga fa'aa'a'e aqua po'o se lagolago i taimi o toleniga fa'aletino.


Aotelega,mama aauose fa'aopoopoga lelei i so'o se gaioiga fa'atatau i le vai, pe 'au'au, malolo, po'o le fa'amalositino. Latou te tu'uina atu se fua fa'atatau mo le saogalemu ma e mafai ona fa'afiafia atili ai le 'au'au mo tagata o vaitausaga uma ma tulaga o tomai. Ma e ui atonu latou te o i igoa eseese i vaega eseese o le lalolagi, ae ua lauiloa i le lalolagi atoa o se mea malie ma aoga mo le fiafia i le vai.


I le faaiuga,mama aausa i ai mo le tele o tausaga ma tumau pea o se filifiliga lauiloa mo i latou e fiafia e faʻaalu taimi i le vai. Latou te maua le tele o faʻamanuiaga, mai le faʻaopoopoina o le saogalemu i le faʻateleina o filifiliga faʻamalositino. O lea, e tusa lava po o le a le mea na e filifilia e faʻaigoaina ai, o mama aau o se meafaigaluega taua i soʻo se faʻaputuga vai.


/unicorn-shaped-swimming-ring.html
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy